Instal·lacions

El Pi Gros…

…és una escola amb un servei públic i obert a tothom, amb pluralitat ideològica, apostant per una escola intercultural, tolerant i solidària on valorem el respecte, la responsabilitat i
l’autonomia.

 

 

PiGros1

Oferim una atenció individualitzada, ja que l’escola compta amb ràtios baixes a les aules això ens permet obtenir uns bons resultats, tant en l’avaluació interna del centre com l’avaluació externa duta a terme pel Departament.

PiGros2

Desenvolupem un mètode de treball i estudi responsable, potenciant
l’esperit de col·laboració i de crítica (participació en el projecte de Filosofia 3/12).

Com treballem?

Es duu a terme una metodologia de treball competencial amb un aprenentatge a través de l’experimentació i el joc motivant a l’infant a explorar i descobrir. Treballem a través dels racons de joc i de racons de treball. A Primària es duu a terme també un treball competencial i per projectes a les diferents àrees curriculars que permeten l’assoliment de les competències marcades pel Departament d’Ensenyament.

PiGros3

Afavorim la participació de les famílies en el dia a dia de l’escola, creant situacions d’ensenyament on la família té un paper important.

L’escola va ser mereixedora d’un dels premis Baldiri i   Reixac 2015, atorgats a projectes lingüístics amb La Serp del Pi Gros.

PiGros4

Introduïm des d’educació infantil el llenguatge musical, el treball amb ordinadors, l’experimentació, i l’anglès des de P4 i al cicle superior la meitat de l’assignatura de  medi s’imparteix en aquesta llengua.

PiGros5

A l’escola…

…afavorim  l’arrelament a l’entorn a través de la participació activa en festes i tradicions: Festa dels avis, Castanyada, Festa de Nadal, Carnestoltes, teatre, fira de Sant Jordi o la festa de fi de curs.

PiGros6

Potenciem la relació interpersonal així com el contacte amb l’entorn natural proper a partir de les colònies i sortides diverses.

PiGros7

Equipaments

Disposem de sala de psicomotricitat, biblioteca, aula d’informàtica, gimnàs amb vestidors, aules de música i tallers, sala de racons de joc simbòlic, projectors a totes les aules, pissarres digitals a cicle superior, zones d’esbarjo independents per a infantil i primària, menjador amb cuina pròpia i sala dormitori per la migdiada dels més petits.

PiGros8