Dijous 27 de juliol: El gat poeta

Salutacions Famílies!

Tot i el cansament de l’excursió d’ahir (que de ben segur repetirem l’any vinent), hem començat el dia de la millor manera que sabem: Fent uns quants jocs de benvinguda!!! Entre els que més ens han agradat han estat el Cao dels Belles i Bèsties, els contes que s’han explicat els Llops, Seguir el Rei dels Pirates i l’Arrenca cues dels Caçadors!

Seguint l’horari del Casal, hem anat a esmorzar i en acabar, ha començat a sonar la cançó del Casal. En veure que no arribava ningú, hem començat a cridar a la Gaia, a veure si venia…però res de res…També hem provat sort amb la Rateta, però tampoc ha vingut ella…hem provat, fins i tot, De cop i volta hem rebut una carta molt especial…era una carta del Gat!!! En ella ens explicava que li volia demanar a la Rateta per casar-se i que ens necessitava per aconseguir-ho. En la carta hi havia una poesia molt…molt…bé…molt treballada amb unes rimes molt originals! Aquí la teniu:

Rateta, Rateta,

tu que ets tant boniqueta,

Avui vinc de la Barceloneta,

Perseguint la teva cueta!

Els teus ulls grans i rodons,

semblen dos bombons,

i la teva cua llarga i fina,

és més maca que la purpurina!

A les teves orelles et vull dir,

un secret molt fi:

Sóc el gat amb botes,

i a mi em volent totes!

Però el meu cor només és per tu!

i no vull ser inoportú…

La vida amb tu vull passar,

per això et vull demanar…

Si amb mi et vols casar!!!

Realment aquest gat estava fent un esforç molt gran per poder enamorar a la Rateta i fer que aquesta deixés de desconfiar d’ell! Nosaltres ens hem agafat com a missió buscar la manera per tal que la Rateta aprengui a confiar en el gat, ja que només li veiem bones intencions. Amb sort això acaba molt bé i tenim un casament!

Pel matí els diferents grups han començat a fer les activitats que tenien programades. Els Belles i Bèsties han fet una gimcana aqüàtica al pati, amb diferents proves, cada una més original que l’anterior, amb l’al·licient que qui guanyava cada prova, podia mullar als seus companys de diferents maneres. Els nostres Caçadors, Pirates i Llops han tingut un matí de mini racons, on podien pintar i dibuixar, fer jocs de taula, manualitats amb plastelina i fins i tot un petit racó de lectura!

Ens veiem demà que serà el darrer dia de Casal! A veure si finalment el gat aconsegueix conquistar a la nostra amiga rateta!